greennrg-logo

GREENNRG

Vloerverwarming

Vloerverwarming van GreenNRG is een uitstekende keuze voor uw huis. Het is een innovatief, duurzaam en kwalitatief hoogstaand vloerverwarmingsproduct dat het comfort verbetert en past bij uw levensstijl.

Vloerverwarming de toekomst!

Door op een efficiënte manier gebruik te maken van de hernieuwbare energie van de natuur, bespaart u geld en doet u tegelijkertijd het milieu een plezier.

Efficiënte manier van verwarmen

Een vloerverwarmingssysteem dat geschikt is voor renovatie en nieuwbouw en dat licht en slank is, maar met een hoog rendement. Dat uiterst snel kan worden geregeld, en bovendien bespaart op verwarmingskosten.

Waarom kiezen voor GreenNRG

Vloerverwarming installateur

Gespecialiseerde installateurs

GreenNRG staat garant voor een uitstekende montage van uw vloerverwarming. Onze specialisten hebben een gedegen kennis over de nieuwste technologieën betreffende vloerverwarmingen.

Montage

Wij werken uitsluitend met eigen werknemers. Op deze manier weten we dat zij gewapend zijn met de nodige kennis. Wij zijn goed op de hoogte van de nieuwste technische toepassingen. Wij bereiden al vanaf het begin van de aanleg de vloerverwarming goed voor.

Reparatie & Service

Wanneer de vloerverwarming is geïnstalleerd, staan ​​wij altijd voor u klaar met ondersteuning en assistentie. We hebben ook bekwame servicemonteurs die reparaties, onderhoud en service uitvoeren.

Offerte zonnepanelen