greennrg-logo

Wie zijn wij?

Over greennrg.nl

Groene energie

Veel ervaring en het beste kwaliteit

GreenNRG is het bedrijf in Eindhoven dat de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming verzorgt. Elke installatie dat wij leveren is van hoge kwaliteit en wordt uiterst professioneel geïnstalleerd. Dit altijd in nauw overleg met u om ervoor te zorgen dat al uw noden opgelost raken. Onze installateurs zijn daarnaast ook steeds goed op de hoogte van de nieuwste snufjes op het gebied van installatie technieken.

Wij staan dus garant voor degelijk geïnstalleerde zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming. Onze jarenlange ervaring biedt ons de kennis van deze technologieën. Doordat we al jaren vertrouwd zijn met deze installaties, hebben we een gedegen kennis opgebouwd. Deze grote ervaring heeft ons immers kennis laten maken met allerhande systemen en technieken. Hierdoor kunnen wij u goed en grondig advies geven en u de beste oplossing aanbieden.

Voordelen van greennrg.nl

Waarom kiezen voor GreenNRG

Bij Greennrg hebben we veel te bieden maar waar wij het meest trots op zijn hebben wij hieronder geplaatst. 

Vakkundige installateurs

Wie zijn wij? Dit zijn wij! Gecertificeerd installatie techniek bedrijf met ervaren monteurs.

Gecertificeerd installatie bedrijf

Verschillende certificaten in beheer. U mag dit ten alle tijden op vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Ervaren monteurs

Meer dan 15 jaar ervaring en altijd op hoogte van de nieuwste technologieën. 

F-Gassen certificaat

GreenNRG is een onderdeel van Coolvent welke in het bezit zijn van de juiste certificaten. Zoekt u een bedrijf in deze omgeving aarzel dan niet om ons te contacteren en een vrijblijvende, gratis offerte aan te vragen. Op deze manier bent u zeker dat u zonnepanelen, warmtepompen en/of vloerverwarming aankoopt, die professioneel wordt geïnstalleerd en wordt afgewerkt met de grootste deskundigheid. Contact ons vandaag nog!

Offerte zonnepanelen